Restoran i caffe

Glavni restoran Garni Hotela Hamburg je mesto gde uz prijatan ambijent i profesionalnu uslugu možete da doručkujete. Odabrani sastojci i visok stepen kontrole kvaliteta namirnica čine da se pred Vama svako jutro nađu samo najsvežiji obroci. Doručak je na bazi švedskog stola.

Nalazi se na nivou recepcije, otvoren je kako za goste hotela tako i za goste koji ne borave u hotelu. Kapacitet restorana je 50 mesta. Restoran je klimatizovan, ima pušački deo i poseduje Wi Fi internet konekciju.

Garni Hotel Hamburg u svom sklopu poseduje i terasu sa pogledom na centar grada, gde se naši gosti mogu osvežiti uz prijatnu muziku i ugodan ambijent.

Kapacitet terase je 150 mesta, sa besplatnim wireless-om

Dobro došli u hotel

U samom srcu grada Zaječara, savršeno pozicioniran, blizu svih značajnih lokacija, smešten je Garni Hotel Hamburg, mesto koje će vaš boravak učiniti prijatnim...

 

O nama

Ukupni smeštajni kapacitet Garni Hotela Hamburg čini 5 jednokrevetnih, 4 dvokrevetne, 5 soba sa francuskim ležajevima i 2 moderno opremljena apartmana.

Gde se nalazimo?

Garni Hotel Hamburg se nalazi u samom centru Zaječara, udaljen 100 km od Niša, 250 km od Beograda, 100 km od Kladova, na samo 11 km od Bugarske granice...

top