O hotelu

Garni hotel Hamburg lociran je u samom centru grada Zajecara, savršeno pozicioniran za lak pristup značajnim lokacijama i atrakcijama grada, Garni hotel Hamburg predstavlja idealno mesto za smeštaj kako poslovnih gostiju tako i gostiju koji u Zaječar dolaze iz turističkih razloga. Hotel je idealno polazno mesto za sve što Zaječar može ponuditi.

Vrhunski dirigovana usluga, pregršt detalja o kojima se vodi računa u svakom segmentu rada, čine ovaj hotelsko - ugostiteljski kompleks bitno drugačijim od ostalih u okruženju.

Dobrodošli u Garni hotel Hamburg, mesto u kome ćete osetiti iskreno gostoprimstvo, sigurnost i uslugu vrednu pamćenja!  Želimo da Garni hotel Hamburg bude mesto gde ćete se uvek vraćati, znajući da Vas tu dočekuju vaši prijatelji!

Dobro došli u hotel

U samom srcu grada Zaječara, savršeno pozicioniran, blizu svih značajnih lokacija, smešten je Garni Hotel Hamburg, mesto koje će vaš boravak učiniti prijatnim...

 

O nama

Ukupni smeštajni kapacitet Garni Hotela Hamburg čini 5 jednokrevetnih, 4 dvokrevetne, 5 soba sa francuskim ležajevima i 2 moderno opremljena apartmana.

Gde se nalazimo?

Garni Hotel Hamburg se nalazi u samom centru Zaječara, udaljen 100 km od Niša, 250 km od Beograda, 100 km od Kladova, na samo 11 km od Bugarske granice...

top